Gå til hovedinnhold

Darkest Dungeon | Er det egentlig så mørkt?


Image result for darkest dungeon











Mange tror at spillet er for vanskelig for dem, men er det egentlig så vanskelig? Her kan du les mer om spillet


Men først... Hva er egentlig Darkest Dungeon?


Darkest Dungeon er et Rolle-spill der du har forskjellige karakterer som du sender på ekspedisjoner. Spillet er veldig vanskelig og du kan være sur når en av dine karakterer dør så ikke knytt til dem. I spillet du kan finne forskjellige karakterer i byen. I byen det også forskjellige plasser som du kan besøke. Etter du er klar og ordnet karakterer du kan sende dem på ekspedisjoner.


Det finnes i spillet forskjellige mekanikker. De viktigste er stress level, light level og plassering. Stress mechanic er det som kommer til å plage deg gjennom hele spillet. Basicly, mer stress du har verre det er. Hvis du få 100 stress din karakter kan få en Affliction, det er mange forskjellige afflictions. Du kan finne listen over dem her. Det finnes også en liten sjanse til å få en virtue, som er denne gangen positiv å få. Du kan finne listen over dem her. I byen du kan sende de karakterene med en høy stress level til for eksempel kirke, Som at de kan roe seg ned og få lav stress level igjen. Etter 200 stress din karakter får hjerte angrep så det viktig til å passe på å ha lav stress. Andre mekanikken er light meter. Basicly mindre den bar'en er, vanskeligere det blir. Men du kan få bedre loot. Den tredje viktigste mekanikken er plassering. Du har 4 plasser der du kan plasere dine karakterer. Hver skill har forksjellige targets den kan ble brukt på og kan være brukt på forskjellige plasser. For eksempel Highwayman som er en class, har en skill som heter "Point Blank Shot" Og kan være brukt bare på første plassen og mot første enemy's plassen.
Znalezione obrazy dla zapytania darkest dungeon gameplay


Som mange sier spillet er veldig vanskelig og derfor folk kommer ikke til å kjøpe spillet. Men etter du få vite hva de forskjellige karakterer bør gjør da er det spillet lett. Det som gjør spillet vanskelig er  egentlig RNG (Random Number Generator) Hvis du er uheldig, da får du 4 crits og dine 2 karakterer dør bare på 1 fight. Det er den eneste grunnen til hvorfor dine karakterer dør.
Znalezione obrazy dla zapytania darkest dungeon death blow


Men hvis du egentlig er så dårlig at du klarer ikke jeg kan gi deg noen råd...


1. Ha en god lag


Znalezione obrazy dla zapytania darkest dungeon teamDu bør alltid ha en god lag. En typisk lag er en tank på første plassen, en DPS på andre plassen, en healer på tredje plassen og en support/DPS på fjerde plassen. En eksempel på en god lag er: Crusader (tank) Highwayman (DPS) Vestal (Healer) Jester (Support)


Znalezione obrazy dla zapytania darkest dungeon provision

2. Det bedre å ta for mye en for lite


Hvis du kjøper mat, torches og sånt du bør egentlig kjøpe mer en du trenger, fordi kanskje det kommer til nytte...



Znalezione obrazy dla zapytania darkest dungeon stress enemy3. Drepe enemies som gir stress først 


Jeg skal si kort om det, HP er enklere å heale enn stress, så det logisk å drepe de som gir stress først. Vanligvis de er på tredje eller fjerde plass.


4. Ikke bruke penger på 
dårlige karakterer


Karakterer har forskjellige quirks, både positive og negative. Hvis en karakter har veldig dårlig negative quirks da bør du egentlig ikke bruke han men finne noen bedre, med bedre quirks og alt.
Det er ikke lurt å bruke mye penger på noen med kleptomanic (Prone to stealing)

Znalezione obrazy dla zapytania darkest dungeon all heirlooms5. Prøv å ikke bytte heirlooms 


Heirlooms er disse tingene som er brukt til å oppgradere bygninger. Og å bytte dem fra en type til annet er samme som å for eksempel bytte fra kroner til euro. Du kommer litt på minus etter du gjør det.



Kilder:

• https://darkestdungeon.gamepedia.com/Quirk
• https://darkestdungeon.gamepedia.com/Affliction
• https://en.wikipedia.org/wiki/Darkest_Dungeon
• https://kbmod.com/2016/02/review-darkest-dungeon/
• https://anthonyzuri.blog/2016/10/29/review-darkest-dungeon-pt-2-go-fight-die-win/
• https://gamecritics.com/brad-gallaway/darkest-dungeon-review/
• https://www.gameskinny.com/ccsfw/darkest-dungeon-combat-flow-and-control-guide-the-best-ways-to-survive-one-more-room
• http://www.gamersdecide.com/pc-game-news/darkest-dungeon-gameplay-10-interesting-facts-about-awesome-dungeon-crawler
• http://orcz.com/Darkest_Dungeon:_Kleptomaniac
• https://www.reddit.com/r/darkestdungeon/comments/4bb03a/where_is_the_heirloom_exchange/

Kommentarer